Skip to content

Geert Wilders deelt een dreun aan de Euro uit

april 23, 2012

Hoewel irritant met zijn Zionisme en Islam bashing, is Geert Wilders de enige in de Nederlandse politiek die weerstand biedt aan de Eurocratische stoomwals, inclusief haar waanzinnige bezuinigingspolitiek. Dit weekend trok hij zijn steun aan het minderheidskabinet van Rutte in, die vandaag zijn ontslag indiende. Nieuwe verkiezingen zijn onvermijdelijk. Dit zou wel eens een dodelijke klap voor de euro kunnen zijn.

Door Anthony Migchels voor Henry Makow en Real Currencies
Vertaald voor Argusoog

Enige tijd geleden analyseerden we de Zionistische achtergronden van Geert Wilders’ Amerikaanse financiers en zijn rabiate anti Islam opvattingen. Op deze manier bederft hij zijn nuttige anti-immigratie politiek. Dit is een typische manier van het beheersen van oppositie: een redelijk standpunt (anti-immigratie) ondergraven met een voor de mainstream onacceptabele boodschap (Islam bashing). Dus toen hij de CDA en de VVD toestond een minderheidskabinet te vormen, leek er weinig reden te zijn aan te nemen dat hij wat zinvols bij zou dragen aan het beleid.

Echter, over de laatste achttien maanden heeft Wilders bewezen een verfrissende aanvulling te zijn op de Nederlandse politiek. Zijn bezorgdheid over de integriteit van de Nederlandse nationaliteit werd geloofwaardiger doordat hij zich tegen ook het importeren van Poolse werknemers begon te verzetten.

In Nederland, dichtbevolkt en met een groot deel van de beroepsbevolking inactief worden mensen van over de veertig al als te oud afgeschreven. Er is dus duidelijk geen noodzaak voor extra arbeiders. De lonen zijn te hoog, omdat arbeid de vergetelheid in belast wordt en het is geen mysterie waarom. Zoals Protocol 20 uitlegt: “Het beste is een progressieve belasting op vermogen…… Arme arbeiders belasten is een voedingsbodem voor revolutie en werkt in het nadeel van de Staat die de grote buit mist, terwijl het jaagt op de kleine.”

Inkomstenbelasting is gewoon één van hun destabiliserende  mind control operaties en de Goyim staten worden verder verzwakt door de gebruikelijke Probleem-Reactie-Oplossing methode: los dure arbeid op door wat goedkope loonslaven van elders te halen, tegelijkertijd verdeel en heers spelend.

Wilders opende een klachtenlijn waar mensen hun verhaal over Poolse overlast kwijt konden. Dit leidde tot heftige reacties uit Europa en van de traditionele partijen, die op zo’n opzichtige wijze de Eurocratische agenda dienen dat ze eigenlijk alleen als verraders kunnen worden gekenmerkt.

Gedurende de laatste paar maanden onderzocht Wilders ook scenarios voor een terugkeer naar de Gulden. De traditionele partijen komen doorgaand met allerlei onbewijsbare en eerlijk gezegd ronduit belachelijke claims omtrent het belang van de euro voor d economie. Ze zeggen zelfs dat onze welvaart van de euro komt en er van af hangt. Nonsens natuurlijk. Nederland is altijd één van de rijkste landen ter wereld geweest, zelfs ten tijde van voor het Amsterdamse Imperium. Nederlandse overheidsschuld is even solide als Britse of Duitse, inclusief de structureel lage rente die de overheid ervoor moet betalen.

Wilders concludeerde dat een terugkeer naar de gulden weliswaar vervelend is, maar goedkoper dan in de euro blijven. Hiermee was Wilders de enige leidende politicus die door het verstikkende euro cordon heen brak. Hij werd hevig bekritiseerd voor zijn ‘populisme’. Tegenwoordig is het smakeloos om als politicus het volk te dienen in plaats van de elite.

De laatste paar weken werd er stevig onderhandeld in het Catshuis. Er moest 14 miljard extra bezuinigd worden om aan de Brusselse eisen met betrekking tot het overheidstekort tegemoet te komen. Deze komen bovenop de 18 miljard die het kabinet al moest bezuinigen toen het aantrad.

Dit weekend torpedeerde Wilders deze onderhandelingen en verkiezingen zijn nu waarschijnlijk noodzakelijk omdat de VVD en de CDA niet zonder hem kunnen. De PvdA kan niet op een geloofwaardige manier aanschuiven.

Wilders heeft zonder meer het gelijk aan z’n zijde. Niet alleen omdat de Rutte en Verhagen het geld met name bij de AOW’ers wilde weghalen, maar omdat de bezuinigingen de economie zouden hebben doen neergaan.

De voorstellen waren zo zelfvernietigend dat de bezuinigingen tot acht miljard minder inkomen voor de Staat zouden hebben geleid als gevolg van de economische krimp die ze hadden veroorzaakt. Dit is het desastreuze beleid dat de economieën van Portugal, Ierland en Griekenland heeft vernietigd.

Zonder de bezuigingen, echter, zal het tekort beheersbaar blijven op zo’n 3,3% in 2015. Niet wat Brussel wil, maar absoluut niet onverantwoordelijk.

Implicaties
De implicaties van Wilders’ actie kunnen vergaand zijn. Nederland is een belangrijke bondgenoot van Duitsland als het gaat om het bewaken van budgettaire discipline. Duitsland zal nu nog geïsoleerder staan als het de uiterst destructieve bezuinigingsoperaties door de strot van de zuidelijke eurolanden probeert te schoppen.

Duitsland hanteert een grote stok om iedereen bij de les te houden, maar het wordt met de dag moeilijker.

Enige tijd geleden torpedeerde Cameron nieuwe Europese verdragen. Dit werd gepresenteerd als steun voor de bankiers van de City. Maar dat is nonsens. De euro is juist het favoriete project van de ‘Money Power’ die haar hoofdkwartier in de City heeft.  Het is een cruciaal onderdeel van hun strategie richting wereldmunt. Wat er, vermoed ik, werkelijk speelde is dat Cameron zich geconfronteerd zag met een dreigende opstand van zijn Europa sceptische ‘backbenchers‘ in de Conservatieve Partij. Door Cameron af te schilderen als iemand die bankiersprivileges verdedigde, werden die backbenchers in een hoek gezet. Niet dat het hen kan schelen, ze zijn wel gewend dat ze als rabiate nationalisten worden afgeschilderd.

Ondertussen is de Spaanse economie hard aan het instorten. De banken daar zijn compleet om zeep en willen honderden miljarden hebben om hun balansen te stutten. Waar dat geld vandaan moet komen is een open vraag.

Conclusie
Geert Wilders heeft de Eurocraten inderdaad met een flink probleem opgezadeld. Hij heeft een goede kans om de verkiezingen te winnen met z’n heroïsche opstelling. Hij is de enige geloofwaardige kracht in de Nederlandse politiek die zich verzet tegen Brussel en de Nederlanders zijn het Eurocratische geneuzel behoorlijk zat aan het worden.

Nu Nederland als bondgenoot van Duitsland voorlopig aan de zijlijn staat, zal het alleen maar moeilijker worden voor de ‘Golem’ van de Bankiers om iedereen in het gareel te houden.

De euro crisis kwam bepaald niet onverwacht voor de Eurocraten. Zoals we eerder zagen creëerden ze de euro, wetende dat een crisis als deze onvermijdelijk was. Ze hoopten de crisis te gebruiken om fiscale unie er doorheen te drukken en zo de laatste horde te nemen op weg naar een volwaardige politieke unie.

Ze zijn aan het falen. Het Europese Stabiliteits Pact zal voorlopig niet geratificeerd worden, niet in Nederland in ieder geval. Dit betekent dat de euro crisis nog lang niet voorbij is. Het loopt uit de hand. Spanje gaat plat en Italië zal volgen.

Verder rapporteerde de IMF dat zij nu voor de eerste keer het einde van euro ziet aankomen. Het stelde dat het einde van de euro met een rampzalige deflationaire krach gepaard zal gaan. Dit, naar het zich laat aanzien, is wat de Bankiers sowieso willen.

Dus misschien zijn ze nu zover, dat ze de euro op willen offeren om hun globale depressie te krijgen. Het kan dan achteraf uitleggen, dat het kwam omdat de naties van Europa zo obstinaat waren om fiscale unie af te wijzen.

Dit is natuurlijk speculatie. Maar het einde van de euro lijkt nu voor het eerst daadwerkelijk een optie te zijn.

Zie ook:
Dutch Zionist tells Canadians: “Islam a Threat”
The Battle for Europe: will the people or the Euro survive?
Germany, the Money Power’s Golem in Europe
High Treason: the European Stability Mechanism

Stealth EU Nation-Killing Treaty (ESM) must be stopped (by Courtfool)

Advertenties

From → Uncategorized

Geef een reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: