Skip to content

Hoort China bij de Nieuwe Wereld Orde?

februari 16, 2013

Links: Illuminati Banksters Zhao Xiaochuan en Lagarde bespreken de aanstaande Wereld Munt.

Voor velen is het niet duidelijk of China nu bij de NWO hoort of een echte concurrent is voor Anglo-Amerikaans Imperialisme. Er zijn echter een aantal duidelijke indicatoren, die weinig twijfel laten dat de Illuminati het Chinese leiderschap sinds lang aan boord hebben.

Door Anthony Migchels

Voor Henry Makow, Real Currencies en vertaald voor Argusoog

De geschiedenis laat zien dat de Illuminati verschillende methodes tot hun beschikking hebben om volkeren in de juiste richting te bewegen.

Het Chinese volk zelf is natuurlijk niet geïnteresseerd in een ‘Nieuwe Wereld Orde’, of het verlies van soevereiniteit. China is een wereld in zichzelf. Met haar immense populatie, enorme grootte, oude cultuur, volkomen vreemd van die van de rest van de wereld, heeft ze meer dan genoeg aan zichzelf om zich druk over te maken.

Ten tijde van de ontdekkingsreizen liepen de Chinezen voor op de Europeanen. Zij waren eerder langs Kaap de Goede Hoop dan wij, maar de Keizer riep zijn schepen terug. Hij kon een groter Rijk simpelweg niet behappen.

De meeste grote naties zijn nogal op zichzelf gericht. Maar geen meer dan China.

Aan de andere kant: hiermee gaan ook zaken als een gevoel van uniciteit en ‘rechten’ gepaard. Wellicht dat de Illuminati de Chinezen kunnen paaien met ‘hun rechtmatige plek aan de tafel’?

Hier is een uitstekende analyse van de spelers in China zelf. Het opent met de voor de hand liggende en belangrijke observatie dat Marxisme een operatie van de Illuminati is en Mao dus hun werk deed. Mao werd opgeleid bij een filiaal van Yale University in China en was waarschijnlijk een lid van Skull and Bones, de ‘studentenvereniging’ waarvan zo’n beetje de hele Amerikaanse elite lid was. Vrijwel alle diplomaten die Mao bezochten waren eveneens Skull and Bones leden.

Volgens hetzelfde artikel werden de Triaden, de mysterieuze maffiose Chinese ‘geheime genootschappen’ opgebouwd door Vrijmetselaars, ter oppositie van de Qing dynastie. Die verzette zich onder andere tegen de opium import die de Britten aan China kwijt moesten, omdat ze niet anders hadden om te ruilen tegen de immense rijkdom van de Chinezen.

De ledenlijst van de Trilateral Commission, de Rockefeller club, vergelijkbaar met de Atlantische Bilderbergers, staat vol met Chinese namen.

Een ander vitaal punt is de Chinese monetaire situatie. De Yuan wordt, net als overal, geschapen door banken, als een rentedragende schuld. China heeft Staatsbanken. Dit in zichzelf is een interessant gegeven en stof tot nadenken over de ware aard van Staatsbanken en hoe zij de Illuminati zouden kunnen dienen. De Chinese Keizers drukten schuldvrij papier als geld.

De Chinezen zijn bezig de Yuan voor te bereiden voor dekking door Goud.  Daarmee convergeren ze overduidelijk met de aanstaande internationale Goud Standaard van de Illuminati. Ondertussen roept Zhao Xiaochuan, de directeur van China’s Centrale Bank op tot een Wereldmunt. Zhao is lid van de Groep van Dertig, een Rockefeller praatgroepje van leidende Centrale Bankiers en academici. Zoals we eerder bespraken: oppositie tegen de Dollar is niet hetzelfde als oppositie tegen de Iluminati.

China is een loyaal lid van alle internationale goevernementele organisaties.

Bovendien: de laatste decennia hebben de Illuminati een belangrijk deel van hun industriële basis overgeplaatst naar China. Kan er enige twijfel over bestaan dat ze dat zouden hebben gedaan als ze niet heel, heel zeker waren dat zo’n cruciaal strategisch bezit daar veilig was?

China’s opkomst en haar implicaties
De opbouw van China moet gezien worden in het licht van de al tientallen jaren gaande deïndustrializering van het Westen, met name Amerika. Wat aan China is gegeven, is van elders genomen.

Bovendien is deze opbouw een typisch voorbeeld van hun werkwijze. Denk bijvoorbeeld aan de opbouw van de Soviet Unie met Amerikaans geld en technologie (zoals bijvoorbeeld door Antony Sutton gedocumenteerd). Saddam Hoessein is een ander voorbeeld: eerst sterk gemaakt en toen neergehaald in het kader van de strategie om het Midden Oosten binnen te vallen (zie ‘the Grand Chessboard’ van Brzezinsky). Of Iran, dat versterkt wordt met Westers/Israelische technologie dat via China wordt doorgesluisd.

China’s opkomst gaat met vele gevaren gepaard. Chinees nationalisme is primitief en gemakkelijk opvlambaar, zoals nu ook weer blijkt met dat gedoe met Japan om wat triviale eilanden. Beijing staat onder enorme druk van vele interne dynamieken en gebruikt graag dit soort aanleidingen om die druk naar buiten te exporteren.

Zoals de Illuminati in de 19e eeuw het Orkest van Europa dirigeerden, dirigeren ze nu het Orkest van de Multi Polaire Wereld. We weten hoe het eindigde in Europa: nauw verbonden allianties die elkaar met al maar groeiende paranoia bekeken, niet meer in staat uit de valkuil te springen. Uiteindelijk was een moordaanslag genoeg om het kruidvat te doen ontvlammen.

Vandaag zien we hetzelfde, met de NAVO aan de ene kant en de Shanghai Cooperation Organization van Rusland en China met Iran en Pakistan als nauwe bondgenoten aan de andere.

Conclusie
China wordt op een volkomen typerende manier opgebouwd. Alle kenmerkende eigenschappen zijn daar: rentedragend geld. Marxisme. Kapitalisme, ‘Geheime’ Genootschappen, China die de internationale agenda bevordert.

Het Anglo-Amerikaanse Imperialisme is niet hetzelfde als de Illuminati. China’s opkomst en verzet tegen Amerikaanse hegemonie past precies bij wat we van de Illuminati hebben leren verwachten van vazalstaten die aansturen op ‘managed conflict’ en Wereld Regering.

Gerelateerd:
Colonial Elite Rules China for the Illuminati (Makow/Bartholomew)
The US Empire is not the Money Power!
Bloomberg, the dying Fed and the birth pangs of the new Gold Standard

Advertenties

From → Uncategorized

Geef een reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: