Skip to content

Een programma voor Nederland

augustus 22, 2013

Demonstreren is een prettige methode om wat stoom af te blazen, maar zonder een duidelijk programma van eisen zal de meute onder het motto van ‘Change’ en ‘Yes We Can’ op de bekende wijze gestuurd worden in de richting die de elite al lang voor ogen heeft.

Hier een aanzet:

1. Verlaten van de Euro. Oprichting van een Staatsbank die de overheid rentevrij financiert.
2. Een einde aan massa-immigratie. Niet vanuit een anti Islam houding, maar vanuit de erkenning dat Nederland Nederlands is en moet blijven. Wij hebben geen behoefte aan meer mensen.
3. Beëindiging van deelname aan en steun voor Imperialisme waar ook ter wereld.
4. Garantie van depositos. Geen enkele bailout voor banken meer, direct failliet laten gaan waarbij de crediteuren opdraaien voor de schade. Verbieden van derivaten. Een einde aan alle garanties de Nederlandse overheid heeft gedaan aan banken.
5. Een einde aan het verval van de familie en het gezin. Een breed maatschappelijk debat over hoe verder. Een terugtredende overheid, einde aan commercialisering van menselijke verhoudingen.
6. Geen inkomstenbelasting, die arbeid uit de markt prijst. Een einde aan belastingvoordelen voor het grootbedrijf.
7. Een einde aan de monarchie. Arrestatie van Joris Demmink en de politci die hem uit de wind hebben gehouden. Drastische hervorming van de disfunctionele en corrupte magistratuur.
8. Onderwijshervorming. Einde aan de leerplicht. Diversificatie in het onderwijslandschap. Geen social engineering en ‘dumbing down’, maar gericht op zelfstandig leren leren en denken.
9. Vrijgeven van soft-drugs, een hard-drugs beleid dat is gericht op rehabilitatie.
10. Sterke bevordering van toegang tot natuurlijke geneeswijzen en afbouwen van farmacie. Nadruk op preventie door goede voeding en geestelijke gezondheid. Totaalverbod op genetisch gemanipuleerd voedsel, ook op verbouwing en ontwikkeling.

Advertenties

From → Uncategorized

Geef een reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: